Teamleader Logistics & Transport (M/V)

Krijg jij energie van een dynamische Supply Chain, waar jij verantwoordelijk bent voor het team dat alle binnenkomende en uitgaande leveringen coördineert? Ben je daarnaast een Teamleader die overzicht weet te houden, het team verbindt en graag de handen uit de mouwen steekt? Lees deze vacature voor de functie van Teamleader Logistics & Transport in het logistieke web van DYLAN Steel Solutions!

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Als Teamleader Logistics & Transport ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de teams van Logistics en Transport Coordination. Het Logistics team houdt zich bezig met het monitoren en bewaken van klantorders. Daarnaast houdt zich het Transport team bezig met het coördineren van alle transporten vanuit ons magazijn. Jullie volgen de orderstatus, begeleiden spoedorders en inspectieorders en coordineren orderwijzigingen nadat de order door Team Sales Support is ingevoerd. Desgewenst delen jullie relevante informatie/documenten met interne- en externe belanghebbenden. Daarnaast is het team verantwoordelijk  voor een tijdige ontvangst en/of uitlevering van inkoop- en bewerkingsorders. Dit weten jullie te realiseren door leveranciers te expediten en inkomend of rechtstreeks transport efficiënt in te zetten. Waar nodig begeleiden jullie inklaringen van importzendingen en acteren jullie adequaat wanneer incidenten zich voordoen.

In deze rol rapporteer je aan de Head of Operations en stuur je een team van 8 aan. Je bent verantwoordelijk voor het coachen van medewerkers en de werkverdeling, je draagt zorg voor een juiste continuiteit in het team en ontwerpt en bewaakt de afdelingsdoelen.

Dit brede aanbod van werkzaamheden maakt deze functie zeer afwisselend en uitdagend!

Sinds het begin van het jaar zijn we verhuisd naar een gloednieuw pand in Dordrecht, op het Dordtse Kil 4 terrein. Deze locatie is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt een afgeronde HBO diploma, bij voorkeur richting logistiek;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het aansturen van een team;
 • Jouw kwaliteiten zijn overzicht houden, continuiteit bewaken en coachen van medewerkers;
 • Je beschikt over een verantwoordelijke en flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig en vindt het leuk om uitdagingen tot een goed einde te brengen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een afwisselende baan binnen een organisatie die volop in beweging is;
 • Een salaris tussen € 3.200,- en € 3.800,-;
 • Een dertiende maand en 29 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen;
 • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding en een bedrijfsrestaurant;
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in een oriënterend gesprek en zou je kennis willen maken met de organisatie achter de vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons op locatie. Je kunt contact opnemen met Eva Jak, zij is te bereiken op 0186 – 707 853 en via hr@dylangroup.com.

APPLY