Logistiek Medewerker (M/V)

Jij hebt al enige ervaring als Logistiek Medewerker en je bent op zoek naar een nieuwe, fulltime uitdaging. Je weet van aanpakken en je bent leergierig. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een familiaire sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen, flenzen en afsluiters. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Als Logistiek Medewerker ben jij breed inzetbaar en zal je aan de slag gaan met elk aspect binnen het magazijn. Op die manier leer jij het gehele logistieke proces kennen! Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en controleren van inkomende goederen. Hierbij los je vrachtwagens en containers met behulp van een heftruck of reachtruck. Je controleert elke levering met de begeleidende documenten. Kloppen de aantallen? Is de kwaliteit goed? Wanneer je een afwijking ziet meld je deze aan je leidinggevende. De goederen breng je met behulp van de heftruck of reachtruck het magazijn in en je let er goed op dat alles op de juiste plek komt. Daarnaast voer jij magazijntellingen uit, controleer je de juistheid van de opslaglocaties, inventariseer je de voorraden en verzorg je de uitgaande goederen.

Ook zal jij je gaan bezig houden met ompak- en verpakkingswerkzaamheden en het bewerken van de goederen. Denk hierbij aan zagen, stempelen of markeren. Tot slot voer jij ook opruimwerkzaamheden uit zodat het magazijn altijd opgeruimd en overzichtelijk blijft. Door al deze verschillende werkzaamheden betreft het een erg afwisselende en uitdagende functie!

Wat heb jij te bieden?

  • Enige ervaring binnen de logistiek of recent een logistieke opleiding afgerond;
  • Ben jij in het bezit van een certificaat veilig hijsen, hef- en reachtruckcertificaat en/of lading zekeren? Dan heb jij een streepje voor!
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent nauwkeurig, neemt graag initiatief, houdt van een grapje, vindt veiligheid heel belangrijk en je hebt plezier in je werk;
  • De locatie in Dordrecht is helaas minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Eigen vervoer is dus nodig.

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding;
  • Mocht je niet de juiste certificaten hebben dan wordt je opgeleid tijdens je inwerkperiode;
  • Vergoeding vanaf € 12,50 per uur.

Enthousiast geworden?

Kom jij ons team in Dordrecht versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com.

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling, wij zijn te bereiken op 0186 – 707835.

APPLY