Logistics Coordinator (M/V)

Krijg jij energie van een dynamische Supply Chain waar jij het aanspreekpunt bent voor het reilen en zeilen van binnenkomende en uitgaande leveringen van goederen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de uitdagende job ‘Logistics Coordinator’ in het logistieke web van DYLAN Steel Solutions!

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Als Logistics Coordinator ben je verantwoordelijk voor het monitoren en bewaken van klantorders. Samen met je collega’s volg je de orderstatus en begeleid jij tevens spoedorders en inspectieorders of coördineer jij orderwijzigingen nadat de order door Sales Support is ingevoerd. Desgewenst deel jij relevante informatie/documenten met interne- en externe belanghebbenden. Samen met je collega’s draag jij tevens zorg voor een tijdige ontvangst en/of uitlevering van inkoop- en bewerkingsorders. Dit weet jij te realiseren door leveranciers te expediten en inkomend of rechtstreeks transport efficiënt in te zetten. Waar nodig begeleid jij inklaringen van importzendingen en acteer jij adequaat wanneer incidenten zich voordoen. Gelieerd aan deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling.
Dit brede aanbod van werkzaamheden maakt deze functie zeer afwisselend en uitdagend!

Sinds het begin van het jaar zijn we verhuisd naar een gloednieuw pand in Dordrecht, op het Dordtse Kil 4 terrein. Deze locatie is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in logistieke richting;
 • Je beschikt over een verantwoordelijke en flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig en vindt het leuk om uitdagingen tot een goed einde te brengen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een afwisselende baan binnen een organisatie die volop in beweging is;
 • Een salaris tussen € 2.900,- en € 3.400,-;
 •  Een dertiende maand en 26 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen;
 • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding en een bedrijfsrestaurant;Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Enthousiast geworden?

Kom jij ons team in Dordrecht versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com.

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling, wij zijn te bereiken op 0186 – 707853.

APPLY