(Interim) Facility Project Manager (M/V)

Heb je ervaring met Facility Management binnen een technische omgeving? Ben je daarnaast op korte termijn beschikbaar voor een fulltime uitdaging? Lees dan deze vacature voor Facility Manager bij DYLAN Steel Solutions.

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererende handelsonderneming waar een goede sfeer heerst op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen, (hoog)gelegeerde en roestvastsstalen buizen, fittingen, flenzen en afsluiters. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel uitmakend van de BUHLMANN GROUP.

In het eerste kwartaal van 2022 is onze nieuwbouwlocatie in Dordrecht opgeleverd en vanaf April hebben wij ons nieuwe pand officieel in gebruik genomen. Gerelateerd aan deze nieuwe locatie zijn er veel uiteenlopende projecten op facilitair vlak welke begeleid en afgerond moeten worden. Daarvoor zijn wij op zoek naar een ervaren professional op facilitair gebied die op korte termijn beschikbaar is voor minimaal 3 maanden. De kans op verlenging na deze periode is aanwezig.

Als (interim) Facility Project Manager werk je samen met de Facility Manager in een dynamische omgeving. De projecten hebben onder andere betrekking op het inventariseren en verhelpen van gebreken / afwijkingen van ons nieuwe pand, beoordelen en contracteren van nieuwe leveranciers en het opzetten van een nieuwe vorm van afvalmanagement in relatie tot ons duurzaamheidsprogramma. In deze rol ben je gesprekspartner van diverse stakeholders en verantwoordelijk voor het hele project; van het opstellen van een projectplan, het borgen van de voortgang tot en met het eindresultaat. Hierbij stuur je externe partijen aan en rapporteer je aan de Head of Operations.

Wat heb jij te bieden?

  • Om de beste resultaten te behalen heb je HBO werk- en denkniveau, minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ruime aantoonbare kennis en ervaring in (het optimaliseren van) facility management, het uitvoeren van projecten alsmede contractmanagement/onderhandelingen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en uitdagende baan bij een organisatie die volop in beweging is;
  • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- en 29 vakantiedagen per jaar;
  • Fijne collega’s die zorgen voor een uitstekende sfeer op de werkvloer.

Kom jij ons bedrijf versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Eva Jak, zij is te bereiken op 0186 – 707853.

APPLY