Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/lsw_data_02_dro/dylangroupbv/www.pipep91.com/www/wp-content/themes/dylangroup/loop-career.php on line 18

Warehouse Worker (M/V) – Oud-Gastel – 40 uur

25-09-2019

Jij hebt al enige ervaring als Warehouse Worker / Magazijnmedewerker en je bent op zoek naar een nieuwe, fulltime uitdaging. Jij weet als geen ander hoe het gehele traject na ontvangst van goederen tot en met het versturen van de goederen naar de afnemers in elkaar steekt. Je weet van aanpakken en je bent leergierig. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een familiaire sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Als Warehouse Worker ben jij breed inzetbaar en zal je aan de slag gaan met elk aspect binnen het magazijn. Op die manier leer jij het gehele logistieke proces kennen! Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en controleren van inkomende goederen. Hierbij los je vrachtwagens en containers met behulp van een heftruck of reachtruck. Je controleert elke levering met de begeleidende documenten. Kloppen de aantallen? Is de kwaliteit goed? Wanneer je een afwijking ziet meld je deze aan je leidinggevende. De goederen breng je met behulp van de heftruck of reachtruck het magazijn in en je let er op goed dat alles op de juiste plek komt. Ook voer jij magazijn tellingen uit, controleer je de juistheid van de opslaglocaties, inventariseer je de voorraden en verzorg je de uitgaande goederen.

Ook zal jij je gaan bezig houden met ompak- en verpakkingswerkzaamheden en het bewerken van de goederen. Denk hierbij aan zagen, stempelen of markeren. Tot slot voer jij ook opruimwerkzaamheden uit zodat het magazijn altijd opgeruimd en overzichtelijk blijft. Door al deze verschillende werkzaamheden betreft het een erg afwisselende en uitdagende functie!

Wat heb jij te bieden?

  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen de logistiek of recent een logistieke opleiding afgerond;
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruck- én reachtruckcertificaat;
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal om de buitenlandse chauffeurs te woord te kunnen staan;
  • Je bent accuraat, sterk in het overzicht behouden en je weet van aanpakken.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan bij een internationale organisatie die volop in beweging is en waar jouw ontwikkeling ook aandacht krijgt;
  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Een betrokken werkgever die met jou meedenkt over doorgroeimogelijkheden of diverse trainingen;
  • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik is er uiteraard kans op een vaste aanstelling!

Enthousiast geworden?

Kom jij ons Logistieke Team in Oud-Gastel versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com.
Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Quentin Storer (Warehouse Manager), hij is te bereiken op 0165-799920.