Medewerker Orderverwerking / Sales Coordinator

25-11-2021

Ben jij een ster in het werken met ERP systemen? Weet jij je altijd goed te concentreren en vind je het leuk om te puzzelen? Omschrijven jouw vrienden je als een Pietje Precies? Kom dan ons team versterken als Administratief Medewerker Orderverwerking!

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

 

Als Medewerker Orderverwerking werk jij nauw samen met onze accountmanagers van verschillende salesafdelingen. Zij boeken de orders en zetten deze door naar jou en je collega’s. Bij DYLAN Steel Solutions werken wij met het systeem Navision, dus het is een pluspunt als jij hier al ervaring mee hebt. Je krijgt van ons altijd een uitgebreide training. Naast deze training is er ook een uitgebreid inwerktraject waarin je ons hele proces van orderwerking goed krijgt uitgelegd. Tijdens deze periode zal je ook een producttraining gaan volgen en de rest van de organisatie leren kennen. Hierdoor bouw jij alle benodigde klant-, product- en systeemkennis op.

 

Het invoeren van de verkooporders kan soms erg complex zijn, een goede concentratie en nauwkeurigheid komt hier dan ook goed bij van pas. De ene order zal je in no time verwerkt hebben, met een andere zal je langere tijd bezig zijn, of je werkt zelfs aan meerdere orders tegelijk. Daarnaast richt jij je op het beheren, bewaken en controleren van alle administratieve documenten die bij een verkooporder horen.

 

Mocht jij de ambitie hebben om in de toekomst ook contact met onze klanten te onderhouden dan is daar de mogelijkheid voor!

 

In het het eerste kwartaal van 2022, rond 1 maart, zullen wij verhuizen naar een gloednieuw pand in Dordrecht, op het Dordtse Kil 4 terrein. Deze locatie zal mogelijk minder goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

 

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt minimaal 1 jaar administratieve (stage) ervaring, bij voorkeur ook met ERP systemen zoals Navision;
  • Het is een pluspunt als je ervaring hebt met het invoeren van orders en dat jij hier je plezier uit haalt;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en de Engelse taal goed;
  • Leergierig, teamplayer en stressbestendig zijn woorden waar jij jezelf in herkent;
  • Foutloos te werk gaan en af en toe puzzelen kunnen we aan jou overlaten!

 

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 32-40 uur per week, 32 en 36 uur zijn bespreekbaar;
  • Een verantwoordelijke baan bij een internationale organisatie die volop in beweging is en waar jouw ontwikkeling ook aandacht krijgt;
  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Een uitgebreid inwerktraject en ook daarna de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen door middel van cursussen;
  • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik is het vooruitzicht een vaste aanstelling!

 

Enthousiast geworden?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Eva Jak, zij is te bereiken op 0186 – 707853.