QC Worker

04-03-2021

Jij hebt al ervaring in de logistiek en je bent op zoek naar een nieuwe, fulltime uitdaging. Je weet van aanpakken, bent klantgericht en werkt nauwkeurig. Kom jij ons team versterken?

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een familiaire sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

 

Momenteel hebben wij twee vestigingen; één in Oud-Beijerland en één in Oud-Gastel. In Oud-Beijerland hebben wij de opslag van hulpstukken, denk hierbij aan fittingen en flenzen. In Oud-Gastel liggen de stalen buizen. De functie van QC Worker zal in eerste instantie in Oud-Beijerland zijn. Vanaf september zullen deze twee locaties samen worden gevoegd tot één, in Dordrecht.

 

QC Worker staat voor Quality Control Worker. Als QC Worker controleer je de binnengekomen goederen op juistheid van kwaliteit, maatvoering, aantal, staat van verpakking en stapeling, zodanig dat de orders juist en volledig zijn conform de bestelspecificaties. De goederen zul je vervolgens op voorraad leggen of ze worden direct doorgeleverd aan onze klanten (cross-docking). Administratieve afhandeling van de goederenontvangsten en testorders zijn tevens een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Verder zul je je bezighouden met het lossen van binnenkomende goederen en meehelpen lege palletplaatsen te creeëren voor nieuwe opslag.

 

Wat heb jij te bieden?

  • Enige ervaring binnen de logistiek, bij voorkeur op een afdeling Inkomende Goederen/Incoming Goods of je hebt recent een logistieke opleiding afgerond;
  • Ben jij in het bezit van een reach- en heftruckcertificaat? Dan heb jij een streepje voor!
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent secuur, flexibel, resultaatgericht, integer, kan goed samenwerken en je hebt een professionele houding;
  • De locatie in Oud-Beijerland is goed te bereiken met het OV, Dordrecht is helaas minder goed bereikbaar. Eigen vervoer is dus nodig.

 

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding vanaf 10 kilometer;
  • Mocht je nog niet de benodigde certificaten hebben, dan krijg je die van ons tijdens je inwerkperiode;
  • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik is er kans op een vaste aanstelling!

 

Enthousiast geworden?

 

Kom jij ons Logistieke Team versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Eva Jak (HR Coordinator), zij is te bereiken op 0186-707853.