Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/lsw_data_02_dro/dylangroupbv/www.pipep91.com/www/wp-content/themes/dylangroup/loop-career.php on line 18

QC Team Leader (M/V)

07-02-2020

Jij werkt al een geruime tijd op het gebied van QC of Inbound Goods en je weet als geen ander hoe je een team het beste kan aansturen. Jij weet het overzicht te behouden en je vindt het leuk om mensen te coachen en beter te maken in wat zij doen. Gaat dit over jou? Dan is de functie van QC Team Leader wat voor jou!

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Daarnaast bieden wij op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Als QC Team Leader geef je leiding aan een team van 5 medewerkers. Je coördineert de werkzaamheden van de subafdeling Inbound Goods binnen de afdeling QC. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op producten en controleer je de binnengekomen goederen op juistheid van product, datum, staat van levering/verpakking en aantal. Dit doe je zodanig dat de orders juist en volledig zijn voor opslag (of transport) conform de bestelspecificaties. Je verricht steekproefcontroles op te leveren/geleverde goederen aan de hand van bij de opdracht verstrekte bestelspecificaties.

Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de Inbound Goods Inspectors en/of toegewezen Warehouse Workers en verantwoordelijk voor het coördineren van hun werkzaamheden.

Tot slot assisteer, adviseer en informeer jij overige afdelingen met betrekking tot de controles, inspecties en testen.

 

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van QC;
  • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteiten en je vindt het leuk om mensen te coachen en aan te sturen waar nodig;
  • Jij bent resultaatgericht, communicatief sterk en problemen oplossen kunnen we aan jou over laten.

 

Wat bieden wij?

  • Een verantwoordelijke uitdaging binnen DYLAN Steel Solutions waarin je veel kan gaan leren;
  • Een werkgever die met jou meedenkt over het volgen van diverse trainingen zodat jij verder jezelf ontwikkelt tot een volwaardige Team Leader;
  • Uiteraard een bijpassend salaris en een functie voor de lange termijn.

 

Enthousiast geworden?

 Pas jij perfect in het omschreven profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan t/m 21 februari 2020 via hr@dylangroup.com door je CV en een korte motivatie te sturen.