Logistiek Medewerker

15-06-2021

Jij hebt al enige ervaring als Logistiek Medewerker en je bent op zoek naar een nieuwe, fulltime uitdaging. Je weet van aanpakken en je bent leergierig. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een familiaire sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Voor het Warehouse in Oud Gastel zoeken wij een (tijdelijke) Warehouse Worker, dit in verband met een verhuizing naar een nieuw pand in Dordrecht (Dordtse Kil).

Momenteel hebben wij twee vestigingen; één in Oud-Beijerland en één in Oud-Gastel. In Oud-Beijerland hebben wij de opslag liggen van klein staal, denk hierbij aan fittingen en flenzen. In Oud-Gastel liggen de grote stalen buizen. Vanaf december zullen deze twee locaties samen worden gevoegd tot één, in Dordrecht. Omdat wij gaan verhuizen zoeken wij collega’s die ons tot ongeveer maart kunnen helpen met deze verhuizing. Er bestaat een kans op verlenging voor langere termijn.

In de rol van Logistiek Medewerker zul je met name gaan helpen met het verhuizen van de buizen die in Oud-Gastel liggen. Denk hierbij aan het inladen van de buizen in Oud-Gastel of het uitladen in het nieuwe pand in Dordrecht. Hierbij zul je met een bovenloopkraan werken. Je werkt op 1 van de locaties, Oud-Gastel of Dordrecht afhankelijk van jouw woonplaats. In Oud-Gastel kun je per direct aan het werk en duurt de klus ongeveer tot februari. In Dordrecht kun je vanaf december aan het werk en duurt de klus ongeveer tot maart. Er is altijd kans op uitloop en op een vaste aanstelling als het van beide kanten goed bevalt.

Wat heb jij te bieden?

  • Enige ervaring binnen de logistiek of recent een logistieke opleiding afgerond;
  • Ben jij in het bezit van een certificaat veilig hijsen en/of lading zekeren? Dan heb jij een streepje voor!
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent nauwkeurig, neemt graag initiatief, houdt van een grapje, vindt veiligheid heel belangrijk en je hebt plezier in je werk.

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een kilometervergoeding vanaf 10 kilometer;
  • Mocht je niet de juiste certificaten hebben dan wordt je opgeleid tijdens je inwerkperiode;
  • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik is er eventueel kans op een verlenging na de verhuizing!

Enthousiast geworden?

Kom jij ons Logistieke Team in Oud-Gastel helpen met de verhuizing? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com.

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Eva Jak (HR Coordinator), zij is te bereiken op 0186-707853.