Junior Accountmanager

26-10-2021

Heb jij enige ervaring als Accountmanager of wil je het vak juist gaan leren? Ben je resultaatgericht, een echte aanpakker en zie jij altijd kansen? Lees dan deze vacature voor Junior Accountmanager bij DYLAN Steel Solutions.

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen, gelegeerde en roestvastsstalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel uitmakend van de BUHLMANN Group.

 

Als Junior Accountmanager ga je leren om samen met je collega’s contacten met bestaande relaties te onderhouden en te optimaliseren. Ga je offertes voorbereiden; voer je verkoopgesprekken en geef je (technische) productinformatie. Je legt, naar aanleiding van deze klantcontacten (per mail of telefonisch) de afspraken vast met betrekking tot prijzen, kortingsregelingen en betalingscondities. Je bewaakt eveneens een correcte en tijdige uitvoering van de afgesloten verkoopcontracten en je ziet toe op een juiste uitlevering van orders. Bij problemen overleg je met de betrokken interne afdelingen. Je monitort de factuurafhandeling en je draagt zorg voor de afhandeling van klachten. Tenslotte volg je en speel je in op de ontwikkelingen in de markt. Je voert deze werkzaamheden uit binnen het Day2Day team.

 

Door al deze verschillende werkzaamheden betreft het een erg afwisselende en uitdagende functie!

 

In het eerste kwartaal van 2022 staat er een verhuizing op de planning voor onze twee Nederlandse vestigingen. Deze worden samengevoegd in een gloednieuw pand in Dordrecht, te weten op de Dordtse Kil 4. Tot die tijd zijn wij gevestigd in Oud-Beijerland.

 

Wat heb jij te bieden?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële rol, met affiniteit voor een technische omgeving, bij voorkeur met de Staal-branche;
  • Goede beheersing van Excel;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent resultaatgericht, beschikt over sterke overtuigingskracht en bent creatief;
  • Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan bij een organisatie die volop in beweging is;
  • Een marktconform salaris;
  • Fijne collega’s die zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer;
  • Een betrokken werkgever die met jou meedenkt over doorgroeimogelijkheden.

 

Kom jij ons Sales team versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Eva Jak, zij is te bereiken op 0186 – 707853.