Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/lsw_data_02_dro/dylangroupbv/www.pipep91.com/www/wp-content/themes/dylangroup/loop-career.php on line 18

Head of Central Backoffice (M/V)

07-02-2020

Jij werkt al geruime tijd binnen een administratieve omgeving en jij weet als geen ander van een groep medewerkers een goed, samenwerkend team te maken. Je bent communicatief sterk, vindt het leuk om mensen te coachen en hen beter te maken in wat zij doen. Daarnaast heb je ook ruime ervaring met leidinggeven. Gaat dit over jou? Dan is de functie van Head of CBO misschien wel wat voor jou!

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Daarnaast bieden wij op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Het is 3 februari 2019 als de Dylan Central Backoffice wordt gelanceerd. Op deze nieuwe centrale plek binnen de Dylan organisatie gaat vanaf dat moment de volledige administratieve orderafhandeling plaatsvinden. Van het invoeren van de diverse klantorders tot het monitoren van de orderstatus en van het opvolgen van uitgestuurde productie- en bewerkingsorders tot het regelen van transporten met alle bijbehorende documentatie. Waar al deze verschillende disciplines voorheen door het hele kantoorpand verspreid waren, wordt nu één centraal blok gevormd voor de orderafhandeling van A tot Z. De doelen zijn duidelijk: een betere samenwerking tussen de disciplines door o.a. kortere communicatielijnen, meer kennisoverdracht tussen de verschillende specialisten en een meer gelijkmatige verdeling van de orderstroom om de continuïteit hiervan te allen tijden te kunnen waarborgen.

Als Head of CBO ben je verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten die plaatsvinden binnen de centrale backoffice. Hierbij geef je leiding in een dynamische omgeving en kun je snel schakelen tussen alle support vraagstukken. Daarnaast heb je een commerciële kijk op werkzaamheden, ben je positief kritisch naar de teams en analytisch sterk.

Maar wat houden deze operationele activiteiten dan precies in?

 • Eindverantwoordelijk voor een efficiënte aansturing van het volledige CBO team;
 • Zorgdragen voor efficiënte procesactiviteiten en procedures;
 • Het opstellen en bewaken van afdelingsdoelstellingen;
 • Het signaleren van problemen en snel een passende oplossing vinden;
 • Bewaken van de bezettingsgraad zodat de continuïteit wordt geborgd;
 • Vastleggen en registreren van (prestatie) ontwikkelingen welke van invloed zijn op de logistieke activiteiten alsmede deze rapporteren aan de leidinggevenden.

Als Head of Central Backoffice rapporteer je direct aan de directie.

 

Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven in een backoffice / administratieve of technische omgeving;
 • Jij beschikt dan ook over voldoende leidinggevende en coachende capaciteiten, je bent niet bang om de leiding te pakken, mensen aan te sturen en aan te spreken wanneer nodig;
 • Tot slot ben jij communicatief sterk, je beschikt over overtuigingskracht en voor elk probleem weet jij een oplossing te vinden.

Wat bieden wij?

 • Een verantwoordelijke uitdaging binnen DYLAN Steel Solutions waarin jij de kans krijgt om de CBO naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Wanneer nodig bieden wij jou cursussen en trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen als leidinggevende;
 • Uiteraard een bijpassend salaris en een functie voor de lange termijn.

Enthousiast geworden?

Omschrijven wij jouw nieuwe baan? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Dit kan via hr@dylangroup.com. We ontvangen graag je CV en een korte motivatie.