Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/lsw_data_02_dro/dylangroupbv/www.pipep91.com/www/wp-content/themes/dylangroup/loop-career.php on line 18

BBL Leerwerkplek Junior Accountmanager

18-12-2019

32 uur / Oud-Beijerland / 3261 LE

 

Jij volgt de BBL opleiding Junior Accountmanagement. Nu ben je alleen nog op zoek naar een erkend leerbedrijf waar jij kan werken en leren tegelijk. Ook vind jij gezellige collega’s en een omgeving waarin je veel kennis kan opdoen niet onbelangrijk. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wat ga je doen?

Werken bij DYLAN Steel Solutions betekent werken binnen een wereldwijd opererend bedrijf waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de handel in stalen buizen, fittingen en flenzen. Wij bieden op maat oplossingen voor diverse industrieën. In 1981 opgericht als familiebedrijf, vanaf 2015 onderdeel van de BUHLMANN Group.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en verwelkomen graag een BBL student die leergierig is en het leuk lijkt om de wereld van sales en staal in te duiken. Als BBL leerling ga je bij ons, tussen de ervaren accountmanagers, het vak leren. Je bent 4 dagen bij ons aan het werk en 1 dag in de week ga je naar school.

 

Als Junior Accountmanager ga je leren hoe je klantrelaties opbouwt én onderhoudt, hoe je het beste kan onderhandelen over prijzen, kortingsregelingen en betalingscondities en ook hoe je het beste kan toezien op een juiste uitlevering van orders. Maar dat is nog niet alles! Je gaat met collega’s mee naar klantbezoeken of beurzen, je leert hoe je de factuurafhandeling kan monitoren en je gaat de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten houden. Wanneer een klant belt met een vraag over een offerte, factuur of een specifiek product weet jij duidelijk antwoord te geven.

 

Gedurende je BBL traject gaan wij er, samen met jou, alles aan doen om je opleiding tot een succes te maken. En slaag jij met vlag en wimpel en ben je klaar om op zoek te gaan naar een baan? Dan staan onze deuren zeker voor je open!

 

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent al ingeschreven voor de BBL opleiding Junior Accountmanagement;
  • Je kan niet wachten om je te gaan verdiepen in de saleswereld;
  • Je bent leergierig, toont inzet en kan ook goed zelfstandig werken.

 

Enthousiast geworden?

Kom jij ons Sales Team in Oud-Beijerland versterken? Solliciteren kan via hr@dylangroup.com door je CV en een korte motivatie te sturen. Heb je nog vragen? Ook dan kan je contact opnemen met de HR afdeling via het genoemde e-mailadres.